۴ پاسخ

نه دیگع الان هوا گرم نیست که اسهال استفراغ بشه ولی زود نگیر بزار دوسالشو بخوره قشنگ چیکارش داری من زود گرفتم پشیمونم خیلی

من تازه از شیر گرفتم یه چند شب اول سخته بعدش خوب میشه. بعد خیلی پشت سرهم نده بهش غذا و میوه و.. چون شکمش درد میگیره عزیزم

منم دخترمو ۲۰ ماهگی از شیر گرفتم،خیلی راحت...الان فصل خوبیه تا هوا خیلی سرد نشده،کم کم وعده های شیردهیت رو کم کن و تا وقتی که فقط شبا بخوره،بعدش شبا رو هم بگیر،فقط زیاد خوراکی بهش بده تا خوب سیر بشه تا نیاد طرفت

من ۱۸ماهگی گرفتم هیچ مشکلی هم نداشت چند شب درست نمیخوابید