مانانا چه سنی برای ختنه خوبه؟

۵ پاسخ

گلم من پیش سه تا متخصص رفتم هر سه نفر گفتم بین ۱۰ تا ۴۰ بهترین موقع هست. من پسرمو ۱۱ روزگی بردم

من هفت روزگی بردم که ختنه کنه دکترمعاینه کردگفت پسرت بهتره که بعدیک ماه ختنه بشه منم توچهل روزگیش بردم ختنه کردسرهفت روزهم حلقش افتاد

به نظرم نافش افتاد ختنه کنید من خودم تصمیم دارم ۱۰ تا۱۲ روزگی ختنه کنم که اذیت نشه بعدا

ما اصولا بچه هامون بالای ۳ کیلو یا ۳ کیلو نیم هستن روز هفتم ختنه میکنیم
جز خواهرزاده م که وزنش ۲ کیلو و ۷۰۰ بود
۳ روز بعده تولدشم شد ۲۳۰۰
دکتر گفت ۱ ماهگی ختنه ش کنین
مام ۱ ماهگی ختنه ش کردیم

از س روزگى تا ى ماهگى بهترين زمانه هم زودتر خوب ميشن هم كمتر درد و حس ميكنن هرچى بزرگتر بشن هوشيارتر ميشن سخت ميشه