۵ پاسخ

خوب وزن گرفته ک.... بعدشم رفلاکس داروی نکسیوم و امپرازول خوبه... اول شیشه بعده بعد سریع سینتو بزار دهنش

رفلاکس یکی از دلایلشه اگرر نداره رفلاکس و علایم رفلاکس پنهان نداره که میتونه ژنتیکی باشه
اگر خیلییییی دیگه لاغره خب باید برید پزشک که چک کنه اگر ریزه و خیلی تپل نیست و سایر چیزهاش همه نرماله اصلا مساله ی مهمی نیستَ انشالله غذاخور که بشه بهتر میشه وزنش

عزیزم سالم باشه تپلی چیه، ، اگر کمبود داشته باشه توو کنترل میگن بهتون

وزن تولد و وزن الان چنده

خوب وزن میگیره