۳ پاسخ

خوب چرانمیری معاینه معمولا بعده زایمان بایدبازبری برای ویزیت عزیزم خدانکرده عفونت میکنه یافشارمیادبخیت بازمیشه یه وقت

سلام منم شنبه زایمان طبیعی کردم.همه جای بدنم یه درد داره.بخیه ها که وحشتناک تیر میکشه. یبوست.سینه درد .شیر میریزه ازم عذاب میکشم.نوک سینه هام زخمن.
من روز سوم یه گره از بخیم افتاد.الان که نگاه کردم انگاری دو طرف بخیه زده فکر میکنم پایین باز شده.

برمن که تا روز۱۰افتادن ولی خیلی سخته درد داشت وحشتناک بود نمی تونستم تحمل کنم