۴ پاسخ

گوشش درد میکنه. وقتی میک میزنه درد میگیره گوشش. احتمال قوی از اونه .پشت گوشش یه کم.دستتو استانینوفن بزن بمال به هر دوتا گوشش

رفلاکس داره عزیزم

رفلاکس پنهان عزیزم. بیشترشون به لبنیات و گوشت گوساله حساسیت دارم پسر منم اونجوریه. الان بیست روزه لبنیات نخوردم داره بهتر میشه خدا رو شکر ولی قبلا خیلی حالش بد بود اصلا تو بیراری نمیتونست بخوره میخواست شیر بخوره اما نمیتونست.خیلی ناراحت کننده ست.

منم دخترم همینطوره دیروز واکسن ۴ ماهگیشا زدم فکر کنم از دندونشه