۴ پاسخ

عزیزم این دردا طبیعیه. یا رحمت داره بزرگ میشه که خودشو بکشه بالا و مسلما یه دردایی هم خواهد داشت و یا موعد پریودیاته که خود بخود رحم هورمونی تولید میکنه که تخمک آزاد نشه و خواه ناخواه به ناحیه تخمدان و زیر شکم فشار میاره. اصلا نگران نباش و این داروها را بیخودی استفاده نکن. بالاخره هر دارویی عوارض خودشا داره

به نظر من بزن موقعه ای که درد داری

بنظرم فقط یه دکترو انتخاب کن الان پزشک اصلیتون می‌دونه شما پیش یه ماما میرین از دارویی که داده خبر داره ؟اینجوری ممکنه داروهاشون و طبابتشون باهم تداخل پیدا کنه .منم خیلی اوایل زیر دلم درد میکرد الانم هم گاهی اینطوری میشه مخصوصا اگر زیاد توی ماشین نشسته باشم و دست اندازارو رد کرده باشم طبیعیه بنظرم تحملش خیلی بهتر از مصرف دارو مگر لکه بینی داشته باشین

نه عزيزم ضرري نداره من خودمم ماما هستم ميتوني استفاده كني جلوي سقط رو ميگيره