۶ پاسخ

دختر منم همین جوری خیلی شیر میخوره

دو یا سه بار با فاصله دو یا سه ساعت.
پسرم کوچیک بود شبها خیلی اذیت میکرد همین طوری بود تا کم کم خوب شد

لابد بچت سیر نمیشخ پسرم دو بار بیدار میشه تا صبح

سلام عزیزم
خب سیر نمیشه
قبل از خواب غذا یا حالا هر کمکی که داره بهش بده بعدشم شیر خوب بخوره اینجوری فکر نمیکنم دیگه بیدار بشه
اگه هم نه
کمکی بهش شیرخشک بده

سلام عزیزم.پسر منم تو سن بچه شما همینطوری بود شاید ۱۵ بار بیدار میشدم دقیقا هر ۴۰ دیقه یا کمتر و بیشتر .بردمش دکتر.گفتن چون روزا خوب شیر نمیخوره و سرگرم بازیه تازه شب یادش میاد ک گشنشه.و اینکه جاشو عوض کن.من تشک مینداختم کنار خودم رو زمین میخابوندم و اینکه شب کامل سیرش میکردم .الان ی ذره بهتر شده .شده ۴.۵ بار 😐

عزیزم شیرت سبکه یا شیر نداری من دخترم شبا شیر خشک میدم ۲بار بیدار میشه وقتی شیرخشک ندم ۳بار یا۴ بار بیدار میشه