۴ پاسخ

اینا باید باشه عزیزم فک کردی باردار شدن و مادر شدن الکیه. همه اینا رو ما هم داشتیم و داریم. منتهی رفته رفته کم میشه. الان تو هفته های شما داره تو رحم جاگیر میشه واسه همین هر دفعه درد میگیره. بعدم شما خییییلی زود رفتی واسه سونو. من امروز رفتم تو 9 هفته. فردا قراره برم سونو تشکیل قلب. نگران نباش همه چی خوبه. استرس رو از خودت دور کن چون فرشته ی نازت یه مامان شاد میخواد😊❤️

همش استرس الکی😁😪 نترس همه اینها طبیعیه عزیزم

از علائم باردارى هستش دل درد شبيه درد قائدگى،سينه هم درد ميگيره،بعضيها تهوع هم دارن كه من نداشتم،استرس رو بزار كنار لطفا چون برا بچه هم خوب نيست،الكى هم نميخواد دوباره اين هفته برى،بزار هفته ٩ باردارى برو كه صداى قلبش هم بشنوى،

برای چی میترسی منم همینطوریم منتهی هنوز دکتر نرفتم😊