۱۲ پاسخ

سلام عزیزم ان شاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی...صحیح و سلامت نی نی ت رو بغل کنی🙏😍 التماس دعا
من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم🙈

ب سلامتی عزیزم ❤ ان شاءالله سالم وسلامت باشید هر دوتاتون

خوش ب حالت انشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت

مبارکه قدمش پرخیروبرکت 🤩😍❤استرس نداشته باش بنظرم روز زایمان بهترین روز از کل روزها هستش❤لذت ببر😍
اگه سز هستی نسکافه ببر کمپوت اناناس ببر ...
اصن سرتو تکون نده وباید خوابیده شیر بدی نینی😍

ایشالله خدا خودش پشت و پناهت هست برو به امان ایزد منان موفق و سربلند

انشاالله ک همه چی عالی باشه
زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونتو بغل بگیری و اینده ی خوبی داشته باشین

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیری

سلام عزیزم انشالا به سلامتی و دل خوش نی نی خوشگلت رو بغل میکنی بهترین رو واست آرزو دارم امیدوارم زایمان خیلی خیلی خوب و راحتی داشته باشی😊🙏🙏

سلام برو خانمی خدا پشت و پناهت ب سلامت زایمان کنی و قدم کوچولو هم خیر باشه براتون، فقط تنها توصیه این ک حتما حتما اولین چیزی ک بعد زایمان میخوری خرما باشه خیلی تاکید شده تو احادیث پیامبر برای بعد زایمان

عزیزم‌به سلامتی و خوبی زایمان کنی؟ طبیعی یا سزارین؟؟

سلام انشالله که به سلامتی زایمان میکنی نی نی تو بغل میکنی.وقت به خودت استرس نده چون من بچه اول ام داشتم ایت الکرسی بخون راحت.باش

سلام عزیزم به سلامتی زایمان کردی؟ راضی بودی حالت خوبه ؟امیدوارم همه چیز طبق میلت پیش رفته باشه قدم نی تی گلت هم مبارک باشه 😊