۳ پاسخ

گلم من پای راستم از پای چپم بیشتر ورم میکرد دکتر گفت با متر اندازه بگیرم اگه کمتر از ۱.۵ سانت بود نگرانی نداره ولی بیشتر بود سونو داپلر از پا باید گرفت ک خون رسانی خوب باشه
البته معمولا این ورم مال ایستادن هست و آویزون بودن پا شب ها و در طول روز سعی کن زیر پات بالشت بزاری ک از سطح یکم بالاتر باشه خود به خود ورم میره و این نشون میده ک فقط مال اویزون بودن پا بوده و نگرانی نداره گلم

عزيزم منم هميشه صبحا پاهام ورم ميكنه
دكترم گفت نمك و برنج و نون رو كمتر كن
بازم از دكترت تلفني بپرس

سلام به دکترتون بگین ورم پا عادی نیست.