۱۵ پاسخ

انشالله بری و با دل شاد و لب خندون برگردی و نی نی هیچ مشکلی نداشته باشه 🌹

سلام عزیزم فرستادم ان شاالله یه بچه خوشکل تپل مپل سالم باهر جنسیتی که دلت میخواد باشه

عزیزم استرس نداشته باش که این بدتره نینیت سالمه نگران نباش برات صلوان فرستادم

توکلت به خدا باشه ، انشاءالله همه چیز خوب هست، فرستادم.

عزیزم برو انشاالله هم چی سالم باشه منم برات صلوات میفرستم

من فرستادم.انشالله ک سلامته و خبرخوششو بهمون میدی

صلوات فرستادم استرس نداشته باش همچی خوبه خوبه

سلام صبحتون بخیروشادی
برو خدا به همراهت💐

عزیزم انشالله که صحیح و سالم نگران نباش به این فکر کن که میخای بری ببینی فسقلی رو🤗🤗🤗

خدا هواتو داره فقطط غصه نخور با خودت بگوو الان ميرم بچه ي سالم خوشگلمو ميبينم با عشق زياد و با خيال راحت برميگردم . هممون همينيم مخصوصا ماماناي مثل من ك ماهم كمتره و هر روز با ترس از دست دادن بيدار ميشم
خدا خيلي مهربونتر از اين صحبتاس توكل كن و با ارامش برو نزار بچه حس كنه استرستو

استرس چرا؟نگران نباش عزیزم. انشاالله همه چیز خوبه 🤩🤩🤩

سلام اصلا استرس نداشته باش امیدت به خدا باشه انشالله که خدا دلتوشادکنه ونینت صحیح وسالم باشه

سلام عزیزم .حق دارید اما بدونید که خدا همه چیز رو عالی رقم میزنه و با استرس و نگرانی چیزی تغییر نمیکنه ...آرامش داشته باش تا جنینت هم آروم باشه

عزیزدلم استرس چرا اخه نینی خوبه خداروشکر توکلت بخدا باشه فقط هیچیش نیست مطمعن باش میری میبینیش جنسیتش و بهت میگن فضولی کردنش و میبینی و کلی لذت میبری به چیزای خوبش فکر کن و اصلا به خودت استرس نده

براتون صلوات فرستادم ایشالا ک خوبه همه چی