۵ پاسخ

بله عزیزم بهتره مصرف نکنی توی اینترنت ختمی هم جزومواردی زده ک برای خانم باردارممنوعه

عزیز دلم من دکترم بهم گفت مصرف هرگونه گیاه که به صورت جوشونده بخوام مصرف کنم تا اخرش ممنوعه

الان تو هفته شما فک نکنم خوردنش خوب باشه نزدیک زایمان دیگه ایرادی نداره

تو دوران بارداری تمام دمنوش ها ممنوعیت داره

سلا.م عزیزم بنظرم ازدکترت بپرس چون دکترمن مصرف گل گاوزبان و آویشن هم ممنوع کرد