۹ پاسخ

آره عزیز دلم بهت میده
نگران نباش

آره عزیزم منم دقیقا اینجوری بودم ،واقعا شرایط بدیه بله دکتر بهت دمیترون میده

اره منم اینطوریم تاالانم اینطورم برو دکتر سرم برات مینویسه قرص هم میده بت

اره عزیزم قرص میده همه دکترا ام قرص دمیترون4 میدن که موقع تهوع باید 1 دونه بخوری

وای خیلی بده خیلیییییییییی
نمیخوام بهش فکر کنم حتی ببین هیچی منو خوب نکرد نه سیرابی نه بیسکوییت خشک نه هیچی فقط قرص دمیترون باعث شد تهوعم قطع شه

آره بابا دمیترون میده بنظرم
که خیلی برای من سازگار بود

عزیزم بایددوره اش بگذره کامل بهترشی دکتربهت دارو میده ولی کم‌تاثیرمیذاره تحمل کن من۴کیلوکم کردم درعرض ۲ماه

منم دقیقا همینطورم بنظرتون بچم چی میتونه باشه

حتما برو دکتر ببین چه دارویی بهت میده هر دکتری چیزی میده