۸ پاسخ

بچه ۶ ماهش شد خوب میشه عزیزم

هیچی باید صبر کنیم، دکتر میگفت تا ۶ ماهگی کمتر میشه یکسالگی کامل خوب میشن. من تغذیه‌مو رعایت کردم شربتم دادم دیدم فایده نداره بالا میاره

با قطره چکون بده بهش داروشو

تا 3ماهگی رفع میشه

والا منم خسته شدم،ي شربت داده ك ٣٠٠ ميخرمش ولي اصلا تأثيري نديدم،اگه وزن اضافه ميكنه اشكالي نداره

پسر من که رفلاکس پنهان داره .قشنگ تو این چند ماه پیر شدم .😢😢😢

منم خسته شدم الان بالا اورد داشت خفه میشد از دهن دماغش میاورد بیرون اعصابم خوردشددست تنها ترسیده بودم.به قول شما دارو هم اثری نداره.دکترشم که میگفت رفلاکس خوب شدنی نیس همیشه هس😭😭😭😭😭

دختر همسایمون تا 8 سالگی ریفلاکس داشت .خداکنه بچه هامون زودتر خوب شن هم خودشون اذیت میشن هم ما 😥😥