۶ پاسخ

من هفته۲۲هنوز متوجه حرکاتش نشدم چقد منتظر لگداشم 🥺

سلام
خداروشکر که حس میکنی
از هفته ی ۳۰ به بعد محکم میزنه
خودتو اصلا نگران نکن واسه هرکس یه مدله
هرکی تجربه ی خودشو میگه
شما هم داری تجربه های خودتو به دست میاری

عزیزم هر بچه ای فرق میکنه . بعدم هفته ۳۰ به بعد که بزرگ میشه ضرباتش واضحتره

لگد محکم مال ۳۲ هفته به بعد عزیزم که جاش کمه نمیتونه بچرخه ولی بجاش چون قدرتش بیشتر شده محکم میزنه

اره عزیزم عادیه.لگد بیشتر میزنه تو ماه های اخر منم مثل شما هستم قشنگ از رو لباس واضح هست وقتی لگد میزنه.نگران نباش عزیزم

ن عزیزم عادی هر کی ۱جور میبینی بچه آرومی تکوناش آروم من زن دادشم دخترش انقد کم تکون میخور فکر میکرد مرده الانم دختر آرومی و خیلی مودب