۵ پاسخ

سلام بنظرمن قدووزن هربچه ای به موقع تولدبستگی داره، ژنتیکش ونمیشه بچه ها وباهم مقایسه کرد

دختره من سه ماهگی۶.۸۰۰بود بعدتاچهارماهگیش فقط نیم کیلو اضاف کرد شد۷.۳۰۰

پسر من سه ماهگی ۶/۱۰۰بود با قد ۶۱ چهارماهگی بردم ۷/۱۰۰ با قد ۶۶ بهداشت گف کم اضافه کرده 😕

من پسرم سه ماهگی ۶۷۰۰بودچهارماهگی هنوزنیدونم😜😜😜😜قدشم ۶۲ تقریباتواین ماه نیم کیلومیگیرن

وزن گیری معمولا کمتر میشه دخترای من وزن ۵۵۰۰ باقد ۵۹ ویکی دیگه ۶۳۰۰ باقد ۶۰