۷ پاسخ

مبارکت باشه عزیزم منکه ۵ هفته رفتم دکتر فولیک اسید نوشت و شیاف چیزه خاصی نداد اگه خواصی بری دکتر قبلش برو ازمایش چون باید همراهت باشه سونوی قلب هم نرو تا ۹ هفته من هنوز نرفتم

مبارک باشه عزیزم فولیک اسیدحتمابخور

به سلامتی عزیزم مبارکه
آمین که من و عزیزان دیگه ام این حس و تجربه کنن🙏

سلام عزیزم مبارکت باشه قدمش خوش باشه نه برودکتر برات ازمایش خون بنویسه بری براتشکیل قلب هفته هفتم ششم باید بری گلم ولی دکتر برو

وای تبریک میگم بهت انشاالله بسلامتی بگیری بغلت .برای ماام دعا کن

منم عین شماام رفتم دکتر بهم شیاف داد ۱۰روز استفاده کنم .این شیاف برای همه مادراس نه فقط من. و اینکه گفت ۷،۸روز دیگه باید سونو انجام بدم

مبارک باشه عزیزم 😍😍 این لحظه خوب و حال خوبت نصیب همه ماهایی که تو انتظار بچه ایم