۶ پاسخ

اصلا دخترتو با بقیه مقایسه نکن هر بچه ای با اون یکی فرق داره.ولی شکم کار نکردن تا یک هفته طبیعیه نگران نباش

اگه شير خودتونو ميخوره مشكلي نداره عزيزم و طبيعيه

اصلا نگران نباش طبیعیه !! من دخترم تا ۱۰روزم شکمش کار نمیکرد دکتر گفت اشکال نداره !!

بستگی داره شیر خودت میخوره یا شیرخشک
و اینکه بچه ها رو نباید با هم مقایسه کرد
ولی بهداشت به من گفت بهتر روزانه کار کنه

اره عزیزم طبیعیه
فعلا ب اصطلاح دل درد دارن
در واقع دهانه معقدشون با روده هاشون تا حدود 3-4ماهگی هماهنگی نداره ب همین خاطر یا کم یا با زود دستشویی میکنن رفع میشه تا 48ساعت اگ بیشتر شد ب دکترش حتما بگو گریپ میکسچرشو عوض میکنه

واقعاااا....نوزاد تا اونجا ک شنیدم هر روز..دختر من چهار ماهشه هر روز چن بار هم کار میکنه