۵ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش دختر منم همینجوره

زیر لاله گوشش رانوازش کن تا بخوره واین چیزا عادیه تعداد دفعات شیردهیتا بیشتر کن

دختر من هم همینطور بود دیوونه شده بودم رفتم دکتر کمکی داد شیر خشک خدا خیرش بده از اونوقت دخترم راحت شد خودمم راحت شدم خیلی عصبی شده بودم

سلام خب خسته میشه هنوز درست قدرت مکیدن نداره به همین خاطر سینه رو ول میکنه و وقتی میذاری زمین هنوز گرسنه اس پسر منم همینطور بود بردم دکتر گفت مشکلی نداره دوماهش تموم شد خوب شد امیدوارم از شمام خوب بشه

ریفلاکس داره