سلام میشه بگید چجوری لعاب برنج درست کنم؟

۳ پاسخ

عزیزم یکم شیر خودتو هم قاطیش کن که راحت بخوره معمولا چون طعم جدیدا غذا رو پس میزنن اگه شیرتون قاطیش باشه راحتتر میخورن. و همونجور که دوستمون گفتن با روزی یک قاشق بهش بدید

عزیزم برنج چمپا رو اسیاب کن بعد ۱ قشق چایخوری بریز داخل مقداری اب و توی ظرف پیرکس بذار روی گاز ۱۵ دقیقه با شعله کم بمونه

یه قاشق برنج میریزی با یه کوچولو اب بجوشه بعد یه قاشق مربا خوری ازش بده ب بچت همون اول خیلی نباید بدی با یه قاشق شروع کن