۶ پاسخ

لطفا زودتر سونو داپلر بده مث من نشی

سلام.گلم من ۲۸ هفته رفتم ۱۱۶۰ بود واسه منم گفتن کمه،دکترم برام پودر ترومام نوشت و گفت کره و خامه بخور.
منم خوردم ۳۲ هفته رفتم ۱۸۵۰ شده بود الحمدلله.
میتونی با اجازه ی پزشکت این پودر رو از داروخانه بگیری.
من به خاطر افزایش وزن خودم دکترم مولتی ویتامینمو قطع کرده بود از چندوقت پیش اما گفت این پودر بیشتر به بچه وزن میده.

اگر دیابت نداری پودر شیرافزا گالاکتومید بخر طبق دستورش مصرف کن وزن بچه منم کم بود دو پیمونه صبح دو پیمونه شب میریختم تو اب میخوردم تو اب سرد نریز خوب حل نمیشه میتونی با هرچیزی میلت میکشه بخوری مزه سمنو میده تقریبا با اون اوردم بالا وزن پسرم رو البته به خاطر جفت فاسد مسمومیت بارداری گرفتم زایمان زودرس شدم استراحتتم بیشتر کن و قرص مولتی ویتامینم روزی یه دونه بخور

عزیزم به خوراکت برس ک بچه وزن بگیره

عزیزم بچه معمولا ماه آخر وزن میگیره ولی اگه میخوای بچت وزنش خوب باشه سعی کن چیزای مقوی زیاد بخوری ب خوراکت اهمیت بدی نی نی هم وزن اضافه میکنه

چقده وزنش؟؟متوحه نشدم