سلام مامانای عزیز جنسیت تو 14 مشخص میشه؟؟

۹ پاسخ

سونو جنسیت تا میتونید نرید من دکترم خواس بنویسه نزاشتم نه بخاطر هزینش ها چون چن نوع بیمه دارم ولی اشعه داره زیاد خوب نیس صب کنید تا ۱۸ هفته سونو آنومالی رو بدید سونو های مهم رو بدید وگرنه میخوان بگن یا دخترع یا پسر مگه فرقی ام داره خودتون نینی تونو بسپارید دست خدا

نه من هفته 15 ونیم رفتم سونو بد خوابیده بود نشون نداد

۱۸هفته خیالت راحت تره

من ۱۴ هفته رفتم بهم گفت درستم بود

آنومالی میگن ان تی احتمالی میگن ۹۹ درصدغلط درمیاد .به ماهربودن دکترسونوهم ربطی نداره چون جنین کوچیک هست اندام تناسلیش شکل نگرفته بخاطراون نمیتونن صد درصد بگن

من ۱۴.۵ هفته رفتم .جنسیت رو گفت بهم ولی گفت قطعی نیست

بستگي به دكتر سونوگرافيت داره عزيزم كه چقدر ماهر باشه و الا بعد از دوازده مشخص ميشه

من ۱۲ رفتم ان تی گفت احتمالا دختره ولی ۱۸ هبته قطعی میگن

نمیدونم والا سوال منم هست😥