۷ پاسخ

سلام عزیزم آبگوشت بدون نخود یا گوشت توشیشه ورازیانه وکپسول شیر افزا وبادام خیلی زود شیر روزیاد میکنه حتما بخور و بچه روتندتند شیربده هرچی بیشتر مک بزنه راه شیرباز میشه

رازیانه و دلستر مالت و ابگوشت و حلیم خونگی و گردو و زیتون و مایعات زیاد شیره انگور یا خود انگو مهم تر از همه هرچی بچه مک بزنه شیر بیشتر میشه

بنظرم اول فقط و فقط استرس رو دور كن
و ب طبيعت احترام بذار
بچتون سير خواهد شد
منم اينجوري بودم اما بهتر شدم

روزهای اول معمولا میگن کم به مرور بیشتر میشه

سلام عزیزم
مایعات گرم، ابگوشت، چایی، قرص شیرافزا یا همون رازیانه، بادمجان، شیر گرم، دلستر
اینا واسه شیر خیلی خوبه

قرص شیرافزا بگیر عزیزم خیلی خوب من میخوردم عالیه بود دکترم داده بود

قطره شیر افزار . آبگوشت . ماکارونی . شیر