۴ پاسخ

سلام. پسر منم دیروز بعد شش روز دفع کرد. شکمش رو با روغن زیتون ماساژ دادم. کمی هم مقعدش رو با روغن زیتون چرب کردم. بعد نیم ساعت شکمش کار کرد.‌ همسرم رفت از پزشکش پرسید گفت اگه مدفوعش سفته بیارینش پیش من اگه مثل همیشه‌ست طبیعیه

بچه ات چند وقتشه؟

عزیزم من شیاف گلیسیرین زدم ۲۰ تا یک ساعت بعد پی پی میکنن.البته نصفش کردم و زدم.خیلی کمک میکنه.ولی میگن نباید زیاد استفاده بشه چون عادت میکنن. و اینکه الان برای سن کوچولوت سعی کن از روغن زیتون بی بو تو عذای کمکیش استفاده کنی که هم سنگین نباشه هم حساسیت نداشته باشه بالاخره کره هم جز لبنیات محسوب میشه.تجربه ای که دارم خودت حالت دوچرخه پاهاشو حرکت بده و با روغن زیتون دور ناف و شکم رو حالت دورانی ماساژ بده و همینطور مقعد خیلی کمک میکنه.بعداگه ج نداد مرحله اخر از شیاف استفاده کن.

من دور نافش و روی مقعدش رو غن کرچک میزنم عالیه