۷ پاسخ

الان زوده من دکتر گفت 18هفته برو اما دیرتر میرم ک قطعی باشه جنسیتش.از الان تکون میخوره اما ممکنه شما متوجه نشید چون هنوز خیلی کوچولو

بستگی ب دختر پسر داره دختر زود لگد میزنه پسر دیر من دخترم اوایل ماه ۴ لگد زد😊

۱۹ یا ۲۰ برو ک دقیق بهت بگن همون حدود متوجه تکوناش نیخپری عزیزم

18 هفته برو من 15 ونیم هفته رفتم نشون نداد لگد نه تو هفته ی شما نمیزنه

من هفته ی ۱۵ رفتم جنسیت کامل مشخص بود ولی لگد هنوز ۲۲ هفته ام جز حباب داخل شکم چیز خاصی رو احساس نمیکنم

بنظرم زوده من هنوز نرفتم برای جنسیت
تکون نی نی هم بستگی به جفتت داره من فقط در حد یه حباب ترکیدن حس کردم اونم یکبار هفته پیش چون جفتم قدامیه

ن عزیزم بعضیا دیر بچشون تکون میخوره بنظرم صبر کن تا ۱۸هفته برو کـ صد در صد بهت بگه