۵ پاسخ

بستگی به خودت داره هرچی تحرکت بیشتر باشه دردات زودتر شروع میشه

الان مشکلی نی راه برو روزی ی لیوان خاکشیر زخور رو پله برو یه قاشق غذا خوری روعن کرچک بریز تو استکان بخور راه زیاد بری با پله ‌دردات شروع میشه همین کارا ک گفتم بکن اگ میخوایی زودتر دردت بگیره

طبیعی میخوایین باید تا هفته 39صبر کنین ممکنه بعد معاینه ای که شدین لک ببینین ولی طبیعی هست نترسین موقع اش بشه درداتون خیلی شدید میشه و هر ده دقیقه اگر تکرار بشه و دردش مثل درد پریودی باشه باید برسد سریع زایشگاه تا 7سانت دهانه رحم باز شه میبرن رو تخت و تا 10شد بچه میاد.

دمنوش گل گاو زبان عالیه

خوشبحالت بسلامتی من رو هم دعا کن ‌