۵ پاسخ

ای بابا دختر من دو ماهه داره دارو می خوره😢

من از بدو تولد تا صبح بیدارم
روز ها هم اصلا خواب نداره
همش گریه می کنه

ولی من تحقیق کردم
دارو آرامششون رو بیشتر میکنه و خیلی طول میکشه تا جواب بده

بعضی بچه ها 6 ماهگی بعضی یک سالگی بعضی هم دیر تر ولی اصولا غذا که شروع بشه بهتر میشه

حتما نکات رفلاکسش رو رعایت کنید مثل زاویه خواب و باد گلو و ....
پرهیز غذایی مادر خیلی موثره
آبلیمو و مرکبات اصلا نخور
لبنیات هم اصلا نخور
اگه حساسیتی باشه هر چی که حساسیت زا هست رفلاکس رو زیاد میکنه

باید امتحان کنی ببینی چه جوریه
مثلا دختر من حساسیت شدید داره و من تقریبا هیچی نمی خورم😢
الان دو ماه بود میوه نخوره بودم فقط سیب و گلابی رو می پختم بعد می خوردم
بعد دو ماه امتحانی سیب و گلابی خام خوردم دو سه روز یعنی خواب نداشت و همش گریه می کرد

اگه یکی من رو ببینه باورش نمی شه من سه ماهه زایمان کردم
دارم از قبل زایمانم هم لاغر تر میشم آنقدر بچه بغل راه رفتم

ولی خدا رو شکر امیدوارم بهتر بشه
خدا هم داره کمکم می کنه

دکتردارودادگفت انشالله تادوماهگی خوب بشه ولی بعضی بچهاتا6ماه رفلاکس دارن بعدش خوب میشن. خداکنه همون تادوماه باشه هم خودم هم بچه ام هلاک شدیم امروزنشستم گریه کردم دلم براش میسوزه آخه بچه 19روزه گناه داره 😢😔

معلوم نیست عزیزم دختر من هنوز داره دیگه بهش دارو نمیدم خسته شدم چون با دارو هم فرقی نمیکرد روز نمیتونه بخوابه فقط چرت میزنه ایشالا همشون زود خوب بشن

تا وقتی دیگه غذا بخوره

بچه من تا پنجاه روزگیش ادامه داشت بستگی ب بچه داره البته دکتر دارو داد بهش تاخوب شد