۵ پاسخ

ن عزیزم خطر ناک نیس اتفاقا منم دوروزه قوزک داخلی پاهام ورم میکنن ب دکترم گ گفتم فشارم خوبه و تاری دید و اینا هم ندارم گف مشکلی نیس فقط اگ درد داشتی یا التهاب بود برو سونو شو

من ازم ۵ماهگی ورم دارم ورم اگه با فشار بالا نباشه خطرناک نیس من با پیاده رویی کنترل کردم

نه بابا نترس من الان دوهفتس ورم کردم رفتم به دکترم گفتم گفت طبیعیه اگه صورت ورم کرد بیا نترس دوستم

ن عزیزم منم انگشتام ورم کردن طبیعیه درصورتی خطرناک هس که ورم بیش از اندازه باشه

دفع پروتین ندارین؟؟؟