۹ پاسخ

عزیزدلم بالای یک سال دیگه باید با غذا سیرش کنی شیر کمکی حساب میشه سعی کن غذاهاشو مقوی کنی که وزن بگیره سرلاک هم همش مواد افزودنیه هیچ خاصیتی نداره

شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت2عالیه

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲

عزیزم الان فقط با غذا وزن میگیرن و سرلاک هم نمیشه داخل شیر داد به بچه

من احساس میکنم سرلاک یکم وزن میده ولی در کنارش غذاهاشو مقوی کن

سلام عزیزم مگه وزنش چقدره

اصلا فایده ای نداره غذاکمک میکن بستنی شیرگاو کمک میکن وزن بگیره با غذاهای مقوی و سویق سرلاکم بدنیست اونو بگیراگ میخوره

الان غذایی ک بهش میدی حرف اولو میزنه ن شیر