۱۰ پاسخ

رفت و آمد ممنوووووووووووع
اگه جون خودت و خانوادت و نی نی رو دوست داری
رک و راست بگین به خاطر شرایطم نمیتونیم با هم حضوری در ارتباط باشیم.

اصلا راه نده عزیزم. منم دوستم پیام داده بیام ببینمت دلم تنگ شده ‌ گفتم نه خودم بیرون میرم نه کسی راه میدم . با آدم سالمش آدم میترسه رفت و آمد کنه چه برسه به بیمار

جون بچت مهمه یاتعارف با اونا.خجالت وبزار کنار بگو شرمنده نمیتونم شمارو ببینم

بگو من استراحت مطلقم نمیتونم . ایشالا بعد که بهتر شدم.

از این دارو هایی که گفتم استفاده کنید خیلی عالیه چون مامان خودم کرونا داشت بعد وقتی از این سیر سیاه استفاده کردم خیالم دیگه راحت بود باهاش هم رفت و اومد داشتم چون جواب گرفتم بخاطر اون میگم

عزیزم اصلا به تست اعتباری نیست
من امروز دکتر عفونی بودم گفت تست ها معتبر نیستن فقط اسکن ریه مهمه، بعدم ممکنه خوب شده باشن ولی ناقل باشن
حالا چ کاریه تو این کرونا، بگو چند هفته دیگه بیان
من خودم پامو هیچ جا نگذاشتم کسیم راه ندادم، شوهرم هفته پیش یک سر یک ربعه با ماسک رفت خونه خواهرم نگو اونا داشتن و‌نمیدونستن، هیچی من و شوهرمم گرفتیم یعنی همش دارم خودمو سرزنش میکنم ک چرا فرستادمش بره خونشون🤦‍♀️

عزیزم من دو تا دارو گیاهی میشناسم که از کرونا جلو گیری می‌کنه و سیستم ایمنی رو قوی می‌کنه یکیش سیر سیاه و دومیش گانودرما هستش

خطرناک ک هست عزیزم چاره چیه
اگه میتونی بگو نیان

تا یک ماه تو خون هست

شاید تست شون نشان نداده باشمه چون بعد۱۴روزنشان میده