۵ پاسخ

هنوز کوچیکه عزیزم حتما‌کم و بیش تکون میخوره ولی‌متوجه نمیشی تو ۳۰ هفته به بعد بیشتر‌حسش‌میکنی حتی موقع تکون خوردنش شکمت تکون میخوره

نگران نباش گلم
بدنیا بیاد مث میمون خونه رو سرتون میریزه

جفتتون اگر قدامی باشه حرکاتشو کمتر و دیر تر احساس میکنین.و اینکه همه بچه ها یکجور نیستن،بعضیاشون ارومن ولی بعضیا شیطون و پر تحرک.اگر تکون نخورد باید نگران باشید.تکون های ریز و کم طوری نیست ک

برای منم خیلی کمه حرکاتش فقط موقعی ک دراز کشیدم یا خستمه تکون میخوره.

هر بچه ای یه جوریه حالا یه هفته دیگه بیشتر میشه ولی بعضی نی نیا کلا آرومن من بچم بعضی روزا خیلی شیطونه ولی در کل آرومه