۵ پاسخ

دکتر ها میگن اینکه میگن بچه بغلی میشه کاملا غلطه بچه ای که توی ۱۴ ماه اول زندگیش بغل نشه هزار و یک مشکل پیدا میکنه از بغل کردنش خسته نشو اگه مریص نباشه چند هفته دیگه درست میشه صبر داشته باس

عزیزم اولا دکتر روز اول تولد پسر به من گفت روزی باید ۱۲ ساعت روی سینه تو یا پدرش یا پدر بزرک مادر بزرگ ها دقت کن روی سینه ۱۲ ساعت به روش کانگرویی بخوابه وگرنه بچه بزرگتر بشه خیلی مشکلات روحی یه یکیش پرخاشگری انزوا و ..... پیدا میکنه پس تا نیاز دارا بغلش کن
دوم اینکه مطمئن شو دردی کولیکی رفلاکس چیزی نداشته باشه چون اینجور اوقات هم تو بغل آروم ترن

با قنداق دستو پاهاشو ببند اروم میخوابه

اونقد ک بغل کردین بچه بغلی شده بخاطرهمونه

وقتی گریه میکنه روز زمین ارومش کن عادت کنه