۶ پاسخ

پلو با ماست.دوغ.موز کال‌.سیب رنده کن بزار رنگش عوض شه بهش بده

فقط قطره پروکید یا پدی لاکت با ماست قاطی کن .بده بخوره 10قطره در روز تا ۴بار میتونی بدی

عزیزم سه روزه اسهاله خدایی نکرده آب بدنش کم میشه ببرش دکتر پودر پدی لاکت بهش بده با ماست قاطی کن سیب زمینی آب پز بده کته با ماست موز بده بعدشم پودر او ار اس. ORSبگیر قشنگ تو یه لیتر آب حل کن بعد هر بار که اسهال شد پی پی کرد بهش بده بزار آب بدنش کم نشه خطر داره

پودرپدی لاکت ازداروخانه بگیرنصفش توشیریاآب حل کن بده..

ماست و پونه
عرق پونه
پلانتاژل
پودر سنجد
چای بدون شکر

دختر خودمم اسهاله

فقط اسهاله ؟؟؟ دکتر بردی
سه روز اسهال شدید خیلی زیاده آب بدنش کم میشه
ممکنه ویروس وارد معده شده باشه