۷ پاسخ

ابروی من وقتی ریخت که اصلا حتی بچه هنوز نمیخواستم‌چه برسه به حاملگی😂
ولی مو سه ماه بعد بچه میریزه کع طبیعیه و بعد یک سال نهایت درست میشه

دخترم دوماهش تموم شد ریزش موهای منم شروع شد و تا الان ادامه داره نااااااجووووور😥😥😥😥

سلام من اصلا ریزش مو و ابرو نداشتم تا وقتی رفتم دکلره کردم و موهام چون سوخت ریزش پیدا کردن بعدم ک کوتاه کردم خوب شدم خداروشکر.

از سه ماهگی والانم بیشتر شده فعلا کاری نکردم

وااااای موهای من خیلی میریزه هرجای خونه رونگاه مبکنم موریخته ازبس جاروزدم خسته شدم

از ۳ ماهگی ..الانم ک ۵ ماهشه همچنان ادامه داره😔😔😓

از ۳ ماهگی پسرم شروع شد هنوز ک قط نشده ولی طبیعیه خیلی چاره ندار ه