۷ پاسخ

روز اول حتما سرد بزارین اونم یک دستمال بزارین داخل فریزر بعد بزارین روپاش
روز های بعد گرم بزارین

روز اول سرد چون باعث میشه جای واکسن سر بشه و دردشو کم میکنه روز دومم گرم که واکسن پخش بشه و متورم نشه

روز اول گرم بزار
روزای بعد اگه تب کرد پاش درد میکرد ورم کرده بود سرد بزار چون من برای پسرم کمپرس سرد میزاشتم گریش بیشتر میشد

والا من هیچ کدوم از واکسناشو نه سردگذاشتم نه گرم هیچیم نشد 😁

روز اول سرد روز دوم گرم
هر یک ساعت یکبار کمپرس شود
هر چهار ساعت استامینوفن داده شود و تب چک شود

کمپرس سرد ولی من نزاشتم والا اتفاقا دیروز واکسنشو زدم

روز اول سرد بزار دردشو بکشه روز بعد کمپرس گرم ک جاش متورم نشه