۳ پاسخ

عزیزدلم اگه بچدرفلکس نداره لبنیاتو بخورولی اگه داره نع وخودتم تخم شویدورازیون وزینیون روبخرتخم شویدش بیشترباشه چون بادبرهسش پودرکن بعدازهروعده غذایی بخوریک قاشق چای خوری بااب من خودم به خاطرنفخ بچم میخورم عالیه

لبنیات و غذاها و میوه های نفاخ و سیزیجات نپخته اصلا نخور عرق نعنا بگیر و بعد هر وعده غذایی بخور اب جوش و چای نبات بی رنگ زیاد بخور و حتما بعد هربار شیردهی بچتو ده دقیقه ب حالت ایستاده یا رو شونت نگه دار چه آروغ بزنه چه نزنه

عزیزم چیزهایی که نفخ داره رو نخور..کباب و ماهیچه و ماهی و اینا بخور سبزیجات خام نخور پیاز و سیر و بادمجون نخور