۱۰ پاسخ

نترس گلم.موقعی که زدهمون دقیقه بده بیارخونه اون روز4ساعت به 4ساعت استابده باطعم توت فرنگی بعدباکمپرس اب سردخنک کن بگذارفرداباپارچه اتوکن بگذارهمین میگذره.

نه قبلش نیاز نیست بدید
استرس نداشته باش
شب اول اذیت میشه
همون جا بهت توضیحات میدن
روز اول هر 4 ساعت و روز دوم هر 6 سااعت باید استامینوفن بخوره
روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم

من دخترمو دیروز زدم .من چند تا حوله گذاشته بودم تو فریزر ومیتونی هم یخ بذاری تو مشما فریزر بزاری تو پارچه بزاری رو پاش

چقدر قبل و بعد واکسن میشه به بچه شیرداد؟

استرس نداشته باش عزیزم فقط استامینوفن سر وقت بده و چون واکسن بهشون فشار میاره و تب باعث میشه آب بدنش کم بشه سعی کن تند تند شیر بدی و قبل از واکسن یه کم قند بندازی تو شیر خشکش اگه شیر خشک میخوری .....من پسرم شیر نمیخورد با قطره چکان بهش میدادم یکم جون گرفت

عزیزم دکتر دخترم بهم گفت هیچوقت قبل از واکسن استا نده چون باعث میشه واکسن واکنش نشون نده تو بدن نوزاد ، گفت بچه باید یه ذره تب رو بکنه اولش این یعنی بدن نسبت به واکسن واکنش نشون داده این درستشه

عزیزم قبلش نباید استا بدی چون خوابالو میشه و نباید موقع واکسن خواب باشه، بعد که اوردیش دوبرابر وزنش استا بده و بعدش هر چهار ساعت و کیسه آب سرد بذار،روز دومم هر۶ ساعت بده کیسه آب گرمم بذار، من دخترم خودش کیسه مخصوص داشت تو اونا اب گرم میکردم میذاشتم،تبشم تندتند چک کن، خیلیم نپوشونش که گرمش بشه،دما بدنش بره بالا،

سلام عزیزم استرس نداشته باش من قبلش هم استامینوفن ندادم بچم یه سالت گریه کردشکرخداتبم نکرد... یکی میگه استامینوفن قبلش بدین یکی میگه ندین... روزاول آب لوله کردم توپلاستیک براش گذاشتم روزدوم هم حوله داغ

عزیزم قبل از بردنش استامینوفن نده. من دیروز همین کارو‌ کردم بهم گفتن شاید ما اون روز واکسن نداشته باشین دوز اضافی استامینوفن برا بچه خوب نیست و چون پسرم واکسن قبلیشو دوم ماه زده بود اینو هم گفتن دوم بیا و من به پسرم استامینوفن اضافی داده بودم و بعد پشیمون شدم

دختر منم فردا داره استرس دارم