۳ پاسخ

وای منم همینطور همش میگم من باردار نشم خدایی نکرده بلاخره بچه ای ک داره شیر مادر میخوره گناه داره ک بخای از شیربگیریش بخاطر اینکه دوباره باردارشدی دخترعمو من همینطور شد پسرش از بس عصبی شده مریضی پوستی گرفته دوتابپ
چه کوچیک دنبالش اصلا نمیتونه جمشون کنه😑

من بچم بیست وهشت روزه از بارداری شیر توشیر وحشت دارم حتی خواب ندارم ..
میترسم قرص مصرف کنم باز ناخواسته بارداربشم ..
اخه شوهرمم میگه دوتا پشت هم خوبه و باهم بزرگ شن اما من وحشت دارم ..😅

عزیزم بهترین راه جلوگیری بعداز زایمان کاندوم قرصها گاهی جواب نمیدن