۳ پاسخ

نترس منم زذم به 38.2اپشویه کردم اومد پایین استا یذع همش چک کن پاشویه دست و صورتشو بشور با اب ولرم گریه کرد پارچه تمیز بزن تو اب ولرم بزن بع یر و دلش پاش دستش میاد پایین تنذتند شیر و اب بذه بهش هر یه ربع ریع دو سه قاشق هر چی ادار کنه زود تر خوب میش

مرتب استا بده بهش تبش پایین میاد نهایت تاامشب هستش ولی بازم مرتب چک کن از ۳۷:۵بالاتر نیاد اومد ببر دکتر
اسهالشم طبیعیه اگه خیلی خیلی زیاد بود ک با هر بار شیر خوردن پی پی کرد و روزی هفت هشت بار شد پدی لاکت بده بهش خوب میشه
بعدم لباسش خیلی کلفت نباشه بیشتر تب میکنه جاش تقریبا خنک باشه
پاشم تا سه روز نشور با دسمال مرطوب پاک کن حتی پی پی ش

سلام طبیعیه بچه منم اینجوری شد.ولی یکم....داغ میشدوخیلی درداشت