۵ پاسخ

هرروز سه لیوان شیر بخور صبحانه یه روز چایی شیرین و نون پنیر گردو بخور ی روز تخم مرغ بخور یه روزآش اوماج درست کن ی روز سیب زمینی کباب بزار بخور یه روز عدسی بزار یه روز خوراک لوبیا بزار کره مربا بازم بگم

سلام اینا رو بخور خوبه

کپسول شیرافزا هم هست از داروخونه تهیه کنید خیلی خوبه.

آب هویج سوپ جو ماکارانی بادام درختی اینا برا شیدهی عالین شیرو زیاد میکنن قطره یا قرص شیر افزا هم خوبه
بستگی داره اگه بچه رفلاکسو کولیک‌ داشته باشه معمولا میگن شیر حبوبات نباید بخوری ولی اگه نینیت مشکلی نداره اینارم میتونی بخوری صبحانه هم میتونی کاچی بخوری حلیم بخوری اینا خوبن

قطره شیرافزا بگیر