۱۵ پاسخ

من کهنه میزارم تو شلوارش تا خیس میکنه عوضش میکنم شلوار نباید گشاد باشه که کهنه نیفته ولی بعد اینکه پیپی کرد تو پوشک این کار میکنم روزی ۳ ۴ بار کهنه میزارم جایی هم کثیف نمیشه

من کـ اصن باز نمیذارم و ریسک نمیکنم
پریشب فقط تو خیابون بچه اذیت میکرد دیدم جیششو کرده بازش کردم فوبیا داشتم هرلحظه شاید جیش کنخ😑😑😑😑
ولی نی ساعتی شد جیش نکرد

سلام من الان پیامتونو دیدم من از وقتی بچم بدنیا اومده تا مهمون نداشته باشم روزو کلی بازه فقط ی شلوار پاش میکنم چون پسرم تا الان ب همه پوشکا حساسیت نشون داده و اگه یه بار جیش کرد باید عوضش کنم یعنی هر ۱ ساعت ۱ پوشک ک خیلی هزیینش میره بالا من هر نیم ساعت میبرمش میزارمش ک اب بازی کنه ایا جیش کنه ایا ن ولی یهو حواسم نباشه جایی جیش کنه هم سریع میرم میشورم پی پی هم یه روز در میونه ک بیشتر عصر هست ولی اگه تو شلوارشم بکنه باز میشورم یعنی همش درحال شستنم😆 خیلی سخته به بچه‌ای ک یه جا بند نیس پوشک نزنی اگه پاش اذیت نمیشد حتما بهش پوشک میزدم انقدر دردسر نمیکشیدم طولانی شد 😆

پسر من نه ۴ دست و پا میره نه سینه خیز میشینه یه جا زیرش زیر اندازش و میزارم شورت پاش میکنم اسباب بازیاشو میریزم جلوش

سلام من خیلی وقت ازروز پوشاکش نمیکنم مثل وقمیبرم کوچه بازش میکنم بعدازنیم ساعت میبرم دستوشی جیشش رامیکنه شبهاهم زیرانداز بایه حوله میزارم ۲ساعت بیشتربازه چون کلاشبهاکمترجیش میکنه اصلاجای کثیف نمیشه فقط حوله

من از اول بازش میزاشتم تا وقتی نمیتونست تکون بخوره ۳.۴ باز بود الانم دیگه کمه کم روزی یه ساعت بازمیزارمش.جیشم کرد فدا سرش بعدفرشمو میشورم
واسه نمازم ک میگی من وقتی بازنمیزارم تو اتاقا بره اونجاها پاکه واسه نمازخوندن

سلام، دوست من یه دختر ۱۱ ماهه داره، از همون اویل دنیا اومدن دخترش بازش میزاشت و هر ساعت میبردش دستشویی به قول قدیمیا سرپاش میکرد. الانم گه دخترش ۱۱ ماهه هست دائم بازه کلا شاید یه وقتایی اونم مهنون داشته باشه یا خودش مهمونی باشه پوشک میکنه بچه رو. تازه از گرونی پوشک هم میناله😂😂😂

الکی میگن مگ میشه بچه ی من فقط داره وول میخوره اینور و اونور مگ میشینه بچه

من صبحها فقط وقتی خوابه باز میزارم وقتهای دیگه نمیشه باز گذاشت

دقیقا، من حتی کوچیکترم که بود و نمیتونست حرکت کنه بازم بازش نمیذاشتم، آخه هر ۵ دقیقه جیش میزد😂 مجبور بودم زیرپایی و لباساشو عوض کنم، نمیدونم خانومای دیگه چطوری باز میذارن!!!!

صد در صد جایی رو خرابکاری کرده

من شورت ازمایشم برلش گرفتم یه شب بدون پوشکاش کردم یه کم که جیش کرد بلند شد شروع بگیر چرا جام خیس🤣🤣🤣

الکیه حداقلش ی جیش میکنه شک نکن منم بچم چون پوشک خ اذیتش کرده ومتنفره ازپوشک گاهی ی ساعتی میذارم باز باشه بعد ک نگاه میکنم میبینم ی جا خیسهک خانم جیش کرده😆

والا سوال منم هست.

وقتی روزها که میخوابه باز بذار من الان همین کار رو کردم دخترم خوابیده زیرش زیرانداز گذاشتم البته شبها نمیذارم فقط روزها