۱۰ پاسخ

دسشویی سبز رنگ نشونه سرما زده ب دلش شکمشو گرم نگه دار و غذای گرم بده بهش موزم خوبه برا اسهال

سلام عزیزم کته براش درست با ماست بهش بده موز بده آب ومایعات زیاد بهش بده نگران نباش بلاش دور ه تا فردا که ببری دکتر خوب میشه دختر من هم چند روز اسهال شد با کته ماست موز پوره سیب واب میوه خوب شد

اینو انجام بدی زود جمع میشه

عزیزم ببینید چی بهش دادید که نساخته . بهش کته با ماست بدید. ماش پلو هم با ماست خوبه . ماست و پونه هم خیلی خوبه

عزیزم شکمش سرما خورده چرب کن وپدی لاکت برا اسهالش خوبه. کته ماست باپودر نعنا بهش بده

کته ماست.موز .آب هویج.پدی لاکت

بهش کته ماش بده با ماست سیب رنده کن بزار سیاه بشه بش بده سریع بند میاره

سلام گلم چیزه جدیدی نخورده؟؟ تو سوپ و غذاش؟؟ شیرخشکی نیست

کمرش با روغن زیتون یا روغن بادام چرب کن و ببندش یخ کرده

پهلوهاش سرماخورده احتمالا ببند پهلوهاشو گرم نگه دار