۷ پاسخ

سلام اصلا شیر رو امتحان نکن که گفتن چون داخل دماغ میمونه عفونت میکنه بخاطر زمستان داخل دماغ خشکه براش با آد یا وازلین یا روغن زیتون چرب کن و دستگاه بخور استفاده کن نداشتی یه کتری آبجوش همیشه رو بخاری یا اجاقت بذار استفاده ی زیاد قطره هم باعث میشه تو حلق و انتهای مجاری تنفسی رسوب کنه اینارو به منم گفتن در مورد قطره و صدرصد صحتش رو نمیدونم

اگه دستگاه بخور داری شبا روشن کن.البته بخور سرد .که خییلی عالیه.

سلام عزیزم
از دستگاه بخور تو اتاق استفاده کن

قطره خییییلی خوبه سعی کن هر ۴ ساعت یا ۶ ساعت قطره بریزیو دماغشو خالی کنی .حتما حتما ۵ دقیقه بعد قطره بینیشو خالی.

یکم از شیر خودت بچکون تو بینیش

اول قطره بریز بعد با فین گیر دماغشو خالی کن