۷ پاسخ

ویتامین آ د یکی از ویتامینهای واجب هستش حتی اگه بیشترش کنه باز واجبه که بدین
شما اگه اروغ گرفتنو داروی نی نی تون رو رعایت کنین حتما تاثیرشو میبینین من خودم دوقلو دارم که هر دو رفلاکس دارن یکی از دخترام بیشتر گریه میکنه یوقتایی مجبورم اونیکی رو بعد از شیرش فورا بخوابونم حتی وقتی اروغ میزنه بازم باعث میشه رفلاکسش تشدید شه و خوب شیر نخوره اما روزایی که میتونم رعایت کنم هم اشتهاش خوبه هم کمتر بالا میاره. یعنی میخوام بگم این چیزا خیلی تاثیر داره تو تشدید رفلاکس

در هرصورت باید تحت نظر پزشک باشه خودسر کاری نکنید

دکتر پسر من برای حدودا دوماه واسش قط کرد و فقط ویتامین دی واسش تجویز کرد و بعد دوباره اجازه ی آد داد

صبح بهش بده ي ربع هم نشسته باشه يا تو بغلت

نه بابا چ بدم چ ندم همینجوره. غذاشم بالا میاره دارو بهش میدم

اره بیشتر میشه بخاطر همین منم ویتامین د3میدم

بیشتر میشه ولی تو یه فرصتی بهش بده که دلش ارومه و دلدرش کمتر اذیت میکنه مثلا من عصر بهتره و صبح ها خیلی دل درد میگرفت باید دستت بیاد منم بعد از دوماه تازه یه کوچولو بهش میسازه