۴ پاسخ

پسر من هم شکمش دیر دیر کار می کرد دکتر گفت تا یه هفته مشکلی نداره ولی قطره پدی لاکت هر 8 ساعت 5 قطره بدی درست میشه، برای دلدردش هم کولیکز عاااالیه واقعا بهترین چیزه بهت پیشنهاد میکنم حتما جفتشو بگیری

سلام
پاهاشا حالت دوچرخه ببرید سمت شکمش. دور نافش را دورانی ماساژ بدید. برای دل‌دردش بهتره با دکتر مشورت کنید. معمولا کولیف، پدی لاکت یا بایو لاکت و.. میدن که درد بچه را میندازه دیگه طفلک گریه نمیکنه

یه ذره ترنجبین خیس کن بهش بده شکمش سریع کار میکنه

گرمیچر بده بهش واروقشو حتما بگیر بعد شیر دادن بهش روزی ۱۰ دقیقه رو شکم بزارش