۱۱ پاسخ

دختر منم ۶۳۰۰ به نظرم خیلی لاغره میخوام شیر سوپرامیل براش بخرم میگن وزن دهی خوبی داره

سلام بستگی به وزن تولد داره دکترو ببر ولی استرس نگیر با حرف بهداشت

توچهار ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش باشه موقع تولد پسرتون وزنش چقدر بود

منم دخترم ۶ کیلو

عزیزم بهداشت حرف مفت میزنه ببرش دکتر هرچی دکترگفت قبول کن و الکی ام استرس نگیر پسر من تولدش 3بودالان 4ماهگی 7200

چند کیلو بوده وزن تولدش؟

اگه وزن تولدش رو رنج دو کیلو و خورده ای بود ۶کیلو نرمال و خیلی خوبه
مرکز بهداشت بعضی پرسنل فقط میترسونن
اخه مثلا اگه بچتون ۲کیلو نیم بوده تو ۴ماهگی ۳ونیم کیلو اضاف کرده این کمه؟؟خیلیم خوبه

سلام‌ مامانی من‌ پسرم‌ وقتی‌ واکسن‌ ۴ماهگیشو‌ زدن‌ وزنش‌ ۷۴۰۰بود‌ قدش‌ ۶۸بود

اولا بستگی به وزن تولدش داره،دوما دخترمن۶۲۰۰بود گفتن خیلی خوبه

دختر من ٥ ماهكي ٦/٣٠٠ بود دكتر كفت خوبه
وزن تولدش ٢٨٠٠

دختره من وزن تولدش ۳.۶۵۰بود چهارماهگیش هم دوبرابره وزن تولدش بود گفتن نرماله