۵ پاسخ

سلام عزیزم منم همین مشکل و داشتم دکتر بهم گفت پروتئین بیشتر بخور با سبزیجات یعنی جوجه و گوشت کباب شده سعی کن بخوری.اگه حساسیت نداری بستنی هم خوبه.سبزیجات با برگ سبز رنگ بیشتر استفاده کن.میوه هم اگه میخوای بخوری بعد از غذا نخور نیم ساعت قبل از وعده اصلی بخور تا اشتها باز بشه و گرسنه بشی. واقعا هم بچم وزن گرفت .البته همه اینا بکنار استرس و از خودت کاملا دور کن تو هنوز خیلی وقت داری

عزیزم گوشت مغزیجات زیاد بخور

سلام عزیزم گدو و بادوم و موز چیزایه مقوی بخور معجون میوه کباب مرغ

عزیزم پودر ترومام بگیر بخور مغزیجات و گوشت و سفیده تخم.مرغ هم بخور

شیر موز خودتون درست کنین_قوتو خیلی مقویه هم برای وزن گیری جنین هم شیر خودتون