۷ پاسخ

چرا بچه ها اینجوری شدن😭😭پسر منم هیچی نمیخوره

باید از شیر بگیرین تا غذا بخوره

سلام سوال اخر منو بخون گلم مطمئنم جواب میگیری

عزیزم تنها راهش اینه ببینه اول رفلاکس معده نداره چون بی اشتهامیکنه بچه رو بعد ببرش دکتر بگو اشتها اور قوی بده بهش و تایم طولانی و هروقت خواست شیر ندی گشنه بشه غذامیخوره به همین سادگی اصلا هم نگران نباش فقط دفعات شیرتو کم کن.اینایی ک گفتم تجربه صد در صدی خودم بوده ان شاالله رو شماهم جواب بده😊

شیر خوتونو ندید قشنگ گشنه بمونه بعد یه چی که خیلی دوست داره بهش بدید بخوره حتی اگه کم هم میخوره اشکال نداره یه ذره بخوره بعد رفته رفته زیادش کنید و اینکه غذا رو بزارید جلوش خودش ور داره بخوره

سلام پسرم من هم تا ی هفته پیش همین جور بود ولی الان نصبت ب قبل بهتر میخوره فک کنم بخاطر دندونشون باشه

وای وای وای دقیقا مثه پسر من 😭😭
به خدا بعضی وقتا از دستش اینقد کلافه میشم خودمو میزنم
نمیدونم چیکار کنم هر کاری هم فکرشو کنین کردم
فقط شیر منو میخوره