۵ پاسخ

نی نی من ۲۷ روزشه خیلی سخت شیر میخوره سینه خودمو نهایت ۵ تا ده دقیقه 😥شیشه رو طولانی تر میخوره ولی همونم گاهی مجبورم تو دو ساعت با فاصله بهش بدم شاید یکی دو بار در روز با ولع ربع ساعت شیر بخوره

پسر من وقتی در حالت نشسته باشم و بغلم باشه 10تا15دقیقه از هر سینه. ولی اگر کنارش دراز بکشم، یه وقتایی تا نیم ساعتم طول میکشه. البته چون خواب میره، بیشتر نقش پستونک رو واسش داره

سلام من قبلا هر ی ساعت الان ک دوماه شد هر دوساعت یا صبح ک همش خوابه هر 3ساعت

والا دختر من موقعی که به دنیا اومد تا یک ساعت سینم تو دهنش بود ولی الان پنج دیقه هم طول نمیکشه

جوجه ی من شده پنج دقیقه خورده یا بیشتر تا خودش سیربشه دهنش و میاره اونور