۶ پاسخ

سلام گلم
طبیعیه منم اینطورم
ولی اگه بخوای ویارت یکم بهترشه نباید معدتو خالی بزاری واینکه به دکترت بگو از قرصا برات تجویز کنه
عالین

منم همینطورم
قرص B6 و دمیترون برام تجویز کرد من B6 روزی سه بار نیم ساعت قبل غذا میخورم بعد غذا میخورم خیلی بهترم
معده نباید خالی باشه فقط چیزای خشک بخور مایعات بدترت میکنه
سیب زمینی پخته و کوکو و کتلت خیلی خوبه
نون سخاری خییلی خوبه همش بذار کنار دستت هی ازش بخور

سعی کن حداقل میوه بخوری من تاالان ۷کیلو کم کردم خداروشکر نی نی چیزیش نیس ولی بدن خودت ضعیف میشه ب دکتر بگو دمیترون برات تجویز کنه

منم هفته۴هستم هم غذام کم شده هم خوابم.ازشنبه تاحالا ۲کیلو کم کردم

حالت تهوع داری استفراغ میکنی؟

نگران نباش سه ماه اول بچه برای رشد نیازی به خوراک شما نداره حالت هم طبیعیه،فقط زیاد ترشی نخور